točená piva a tak dál
létající pivovar Kočovný Kozi
Kabrón 10°
Inspirováno španělským jménem Juan Cabrón — ovšem tahle desítka není žádný San Miguel. Kabrón je poctivě uvařená desítka (10,80 % EPM) a získává si víc a víc obliby svou lehkostí a zároveň plnou postupně doznívající hořkostí.
Pivovar Chříč
Pazdrát 11°
Klasický český spodně kvašený světlý ležák. Jedenáctistupňové kvasnicové pivo výrazné hořkosti a vyvážené chuti. Pivo z vybraných českých chmelů a sladů pro každodenní řeholi v postmoderním světě.
Cidre 5,5 %
Cidre francouzského typu vyrobený z vybraných odrůd českých jablek. Čerstvě vylisovaný mošt fermentuje a poté dokvašuje v ležáckých tancích. Nic víc, nic míň! Nepřidává se cukr, konzervanty, barviva ani aromata. Žádný koncentrát! Uměle nedosycováno. Jablka, jenom jablka, nic než jablka!
pivovar svijany
Svijanský Máz 11°
Svou oblíbenost si tato nepasterovaná jedenáctka získala především díky své pitelnosti, jemné hořkosti a zlatavé barvě. Svijanský Máz je vyrobený z poloraného žateckého červeňáku z chmelnic v oblasti Polepských blat, humnového sladu z nezávislých sladoven a samozřejmě tradičním postupem – tedy kvašením v otevřených kádích na spilce a zráním v ležáckých tancích.